LIBERTAGIA -zde vydělávám i já.. přidejte se také:)

04.06.2014 08:00

LibertaGia   PROJEKT O KTERÉM SE HOVOŘÍ....https://www.youtube.com/watch?v=iAA7rgGgZbg

 registrace zdarma  zde : https://www.libertagia.com/marisa65

Tak se přidej mezi nás:)....

chcete  taky vydělávat?

Tak se přidejte do našeho týmu  .......     LibertaGia

www.libertagia.com/marisa65

Tento projekt, který byl zahájen 12. října 2013. Libertagia je jediná společnost, díky které si můžete vybudovat finanční nezávislost a to zcela bez vstupních investic. Cílem tohoto projektu je, spojení všech sociálních sítí, živého chatu, blogu, e-mailu, televize a všech dalších možností do internetové kanceláře ,,Live in Box", Který by měl konkurovat všem sociálních sítí na internetu. Příjem je úměrný Vaší práci. Pokud pracujete pravidelně a jste trpělivý, muže se časem vyšplhat z pár dolarů, až na pasivní měsíční příjem 1600 USD a více. Opět vše také záleží na tom, jestli pracujete jako “samotáři” a nebo registrujete další členy. V současné době má Liberta Gia již přes 1.milion aktivních členů.

Kdo hledáte výdělek z domova, tak jste na správném místě. Bez vstupních poplatků, vhodné i pro začátečníky.

Výdělky jsou závislé nejen na vašem plnění úkolů na naší sociální síti Live in box, ale i na práci lidí pod vámi zaregistrovanými. Pozvěte své přátelé, známé, rodinu a začněte vydělávat z domova:) 

www.libertagia.com/marisa65     registrace zde...

Otvírá nové pobočky v Brazílii, Polsku a Číně, další budou následovat, podle počtu členů, v jednotlivých zemích. V současné době je v u nás a na Slovensku zaregistrováno cca 4.000 lidí, takže jsme také na úplném začátku. Proto doporučuji se přidat a nečekat, až Vás s touto nabídkou později osloví někdo jiný.

Buďte to vy, kteří to představíte jako první.   

JAK SE SPRÁVNĚ ZAREGISTROVAT ???   

PO KLIKNUTÍ NA ODKAZ   se objeví stránka, kde kliknutím na CONFIRM potvrdíte svého sponzora a dále postupujete podle návodu níže
1) Nickname (přezdívka)
2) First Name (jméno)
3) Surname (příjmení)
4) Document - číslo občanského průkazu,pasu,řidičáku (vybrat)
5) Birth date (datum narození)
6-7) váš email
8-9) Password heslo
10-11) PIN (druhé heslo)
12) Security code (dvě možnosti: opsat kod, nebo zapnout hlasový vstup)
13) Potvrdit a *KLIKNOUT* na *REGISTER*

(v případě, kdy vám nejde zadat ZAVINÁČ , musíme přepsat mail mimo stránky, někde ve Wordu nebo jinde, dát (kopírovat) pravou myší a překopírovat do stránek LibertaGia, nebo přepnout na anglickou klávesnici, nebo levý ,,alt '' a k tomu číslo 64 na numerické klávesnici … a je to )
Doporučuji registrovat se na gmail.
NA JEDNU *IP* ADRESU SE MŮŽE REGISTROVAT CELÁ RODINA, KDO MÁ *18* LET !!!

(každý svůj doklad s fotkou + účtenka na své jméno,současná adresa,datum).

Patří tam taky druhé heslo (second), které si vytvoříte jiné (slouží v budoucnu k posílání peněz na váš b.účet, nebo když budete chtít provést změnu některých dat v *Personál data*)                   

 

 


nic neplatíte - tento systém je zdarma a bez jakýkoliv poplatků


LG spojila dohromady email, live chat, blog, MP3, přibude televize, rádio, loterie, Bitcoin, hry, místnost na webináře a mnoho dalších možností… a vše najdete na jednom místě v  *Live In Box*
  • Při registraci je nutno poslat doklady k ověření totožnosti z důvodů rušení falešných registrací, protože člověk může být registrován pouze jednou. Důvod je jednoduchý budeme používat sociální síť, ale za úkoly v systému vytvořené nám firma platí. Peníze dostaneme a debetní kartu Gia Pay, která je poslána na adresu, kde bydlíme.
  • registrace zdarma zde: www.libertagia.com/marisa65
    • Současné denní úkoly pro ponděli-pátek (pokud se nestihne, tak je možnost v sobotu nebo i v neděli): Odklikání 10 odkazů, na každém odkazu zůstat 60 vteřin. Počítá se max. 5 úkolů/týden.
    • Týdenní výdělek 8-15 $ (nyní 15 $) pro základní free paket *BRONZ*
    • od 28.1.2014 - *GiaGift* LOSY A LOTERIE + ON-LINE OBCHOD
    • Po zakoupení paketu *BRONZ BOOSTER* (na 52 týdnů) denní výdělek 15-30 $ a možnost si pořídit mezinárodní debetní kartu GiaCard pro výběry výplat.
    • Zprovozněn Live in box (virtuální paměť)
    • Zde je možné se přihlásit (zaregistrovat) do sociální sítě Live in Box
    • Časově nenáročný projekt, ve kterém můžete vydělávat.

      - práce á15 min. 5 dní v týdnu


Výplaty z LibertaGia  jdou  na kartu ASAP, kterou si musíte objednat jakmile dosáhnete pozice silver a v avalaible balance budete mít  na výběr 300 dolarů.

Od října 2014 je k dispozici i eshop se značkovými  věcmi, postupně se budou přidávat šperky a jiné produkty, které budete moci koupit za svoje vydělané peníze přímo z vaší kanceláře..... https://libertagiastores.com/go/index.php